Toni Seppänen Suomesta Ole se muutos jonka haluat maailmassa nähdä

Risikko Kokoomuksen puheenjohtajaksi

  • Risikko Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Risikko kokoomuksen puheenjohtajaksi sillä on lähes selvää että Kokoomus on seuraavassakin hallituksessa Perussuomalaisten lisäksi.

Uskon että Risikko olisi Kokoomuksesta yhteistyön saralla paras kumppani Perussuomalaisille monessakin suhteessa.

Risikko on selkeästi vahvin perinteisten arvojen kannattaja tarjolla olevista ehdokkaista ja muutenkin tolkun ihminen sillä otannalla joka hänestä on. Risikko ei ole liian fantastinen kuten Stubb ja omaa Vapaavuorta pienemmän rikosrekisterin. Risikkoon liittyy vähiten ismejä kolmen koplasta.

Risikolla on kohtuullisia kantoja esim. Natoon ja kriisimaiden tukemiseen. Lisäksi arvostan myös sitä ettei hän ole perinteinen poliittinen broileri vaan omaa muutakin työhistoriaa koska se antaa perspektiiviä.

Itse en pysty sanomaan mitään positiivista poliittisessa mielessä Stubista kaikessa fantastisuudessaan, mitä ovat ne teot jotka ovat hänet nostaneet "kansan suureen suosioon"? Joku sanoi että putouksessa oli omimmillaan.

Kertoa ja sivistää saa jos joku tietää.

Vapaavuoresta ja historiastaan ollaan montaa mieltä mutta minua ei vakuuta mikään hänen puheensa, tekonsa tai tekemättä jättämisensa. Valtion tehtävä ei ole tämä eikä se ole tuokaan on kuultu Vapaavuoren sanovan useammin kuin riittävästi. Hieman koppava, itseriittoinen ja tietoisesti "kovan" roolissa.

Elinkeinoelämän on sanottu arvostavan Vapaavuorta mutta itse en ole tätä mitenkään huomannut.

Joten Risikkoa kehiin vaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Lisäksi arvostan myös sitä ettei hän ole perinteinen poliittinen broileri vaan omaa muutakin työhistoriaa koska se antaa perspektiiviä."

Ja Soinin työhistoria? ;)

Toni Seppänen

Kysehän oli juuri Soinista ;) ,ei kaikki broilerit ole pahoja mutta suurin osa on. Broilerit katsoo asioita laatikosta eikä laatikon ulkopuolelta.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niin no, lasikaapista ei kannattaisi heitellä kiviä :)

Onhan Vapaavuorikin ollut Helsingin yliopiston vertailevan oikeustieteen vs. assistentti 1990-1991, kansainvälisen talousoikeuden instituutin tutkija 1991-1992, Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja 2001-2003.

Ja Stubb, jos politiikkaan liittyvä jätetään pois:

Vieraileva professori College of Europessa Brüggessa (2000-2007)
Tutkija Suomen Akatemiassa (1997-1999)

http://www.alexstubb.com/?page_id=45

Toni Seppänen

Vieraileva professori ei meinaa mittään eikä noi Vapaavuoren pyrähdyksetkään vakuuta.

Toni Seppänen

"Puheenjohtajuuden kannalta oleellisempaa on kuitenkin politiikkaa edeltävä työhistoriani. Olen tehnyt työtä sairaanhoitajana, opettajana ja johtajana. Siihen liittyvä kokemus tuo poliittiseen työhön aivan omanlaisensa näkemyksen ja perustan, Risikko sanoo."

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

OHO! Kyllä suomalaisilla on oikeus mielipiteeseen varsinkin kun on kysymys SUOMEN pääministeristä.
On myös täysin kannatettavaa arvioida ko. ehdokkaita, joista alle tuhat yhden puolueen edustajaa valitsee pääministerin eikä koko kansa demokraattisesti!

Toimituksen poiminnat

Sivut