Toni Seppänen Suomesta Ole se muutos jonka haluat maailmassa nähdä

Pakolaiset ja elintasopakolaiset - tosiasioiden tunnustaminen ja ratkaisu

  • Pakolaiset ja elintasopakolaiset - tosiasioiden tunnustaminen ja ratkaisu

Ainoa oikea tapa hoitaa pakolaisongelmaa ja taakkaa on perustaa leirejä lähimpiin rauhallisiin maihin vaikka länsimaisella rahalla kun muualta ei apua irtoa vrt. Venäjä ja Lähi-idän rikkaat öljymaat.

Ihmiset saavat olla omalla ilmasto- ja kulttuurialueella sekä kotimatka on lyhyempi kun tilanne sen sallii.

Kaikkein tärkeintä tässä kuviossa kuitenkin on että kaikki myös oikeasti hädänalaisimmat saisivat turvaa ja apua, eivät rikkaimmat ja röyhkeimmät.

Nykymuotoisen pakolaisuuden suurimpia ongelmia on se että ihmiset jäävät tilanteen rauhoituttuakin taloudelliseksi ja sosiaaliseksi taakaksi tulomaihinsa.

Silloin sinä ja minä maksamme vaikka meillä ei ole siihen varaakaan, se siitä tuottavuusloikasta Sipilä.

Yksi loikka eteenpäin ja kymmenen taaksepäin, peruuttava letkajenkka.

Näissä veltoissa vastuuttomissa puheissa jossa toivotetaan puoli Afrikkaa ja lähi-itää tervetulleeksi Eurooppaan ei ole hitustakaan realismia.

Nämä ihmiset kun eivät tule toimeen keskenäänkään, tappelevat jo vastaanottokeskuksissa.

Luvassa on vain ongelmia ja lisää ongelmia, vanha kunnon senkka nenästä.

Se on nähty ja tullaan näkemään, maailmamme ovat vain liian erilaiset vaikka muuta hikipäässä väitetäänkin.

Keskustelua vaivaa älyllinen epärehellisyys, kaikkea saa haluta mutta kaikki ei ole mahdollista.

Ongelmien ratkaisu lähtee tosiasioiden tunnustamisesta ja tässä tapauksessa tunnustus tarkoittaa ettei ongelmat ratkea tuottamalla puoli Afrikkaa ja lähi-itää Eurooppaan koska silloin Eurooppa tukehtuu taakkansa alle.

Kantokyky ei riitä emmekä toisaalta ole vastuussakaan muusta maailmasta ja heidän itse aiheuttamistaan ongelmista. He sotivat, he tekevät rauhan ja elävät elämäänsä puitteissa jotka itse luovat.

Raadollista mutta realistista.

Kuka sitten auttaisi ongelmaisia millään tavalla kun ainoa solidaarisuuden ilmentymä on kuollut ja kuopattu?

Mieti sitä.

Suomi ensin, vastaamme itsestämme ja jos emme sitä tee ei sitä tee muutkaan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Toni Seppänen

"Todellisuudessa Suomeen on 1.1.-31.7.2015 aikana tullut 4121 hakijaa, joista vain 119 Syyriasta. Suurin kasvu on irakilaisilla (1337), albanialaisilla (422) ja somalialaisilla (945). Nämä kolme ryhmää muodostavat siis 66 % kaikista hakijoista maassamme - viimeinen kolmannes muodostuu 89 maan kansalaisista, joista yksi on Syyria (2,8 %). On ilmiselvää, että irakilaiset tulevat Ruotsista Haaparannan tai Turun kautta (heistä johtuu Turku-Tornio-Kemi-Oulun poliisilaitosten ruuhkat), koska Ruotsi ei myönnä heille oleskelulupia tai palauttaa heidät, toisin kuin täällä Hölmölässä, missä heille myönnetään oleskelulupa maasta poistumisen estymisen vuoksi tai muun naurettavan tekosyyn vuoksi. Mielenkiinnolla odotan elokuun lukuja - harmi, että Migrillä kestää kaksi viikkoa niiden tuottamisessa.

Tämä turvapaikkasirkus on, kuten monesti todettu, pelkkää huijausta ja rahastusta. Meidän täytyy ehdottomasti palauttaa rajavalvonta.

Joten miksi valtamediassa puhutaan jatkuvasti syyrialaisista Välimeren ylittävistä punamekkoisista tytöistä? Iphone-miehethän ovat tilastojen mukaan Irakista, eivätkä he seilaa Välimerellä. Syyrialaiset menevät Ruotsiin, koska Ruotsi myöntää kaikille syyrialaisille automaattiset oleskeluluvat. Huhtikuussa suorittamani haastattelu vahvistaa tämän:

https://www.facebook.com/junes.lokka/posts/4946640...

Pohjois-Afrikan (mm. Libyan) kautta tulevat ja välillä mereen hukkuvat ovat somalialaisia ja muita afrikkalaisia, eikä samoilla veneillä tule syyrialaisia tai iphone-miehiä, sillä nuo ryhmät suhtautuvat rasistisesti tummaihoisiin; heille ihonväri on se juttu."

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Rajavavlonta ei toimi, jos noudatetaan EU:n turvapaikandirektiivia (2013/22/EU). Mutta kyllä turvallisuuteen vedoten voidaan asettaa maahntulokielto jopa valikoidusti. Esimerkiksi naisia ja lapsia voidaan ottaa vastaan ja kielitaitoisia miehiä kanssa. Kyse on puhtaasta poliittisesta tahdosta. Mutta, koska maataloustuet ovat sidoksissa Euroopan komissioon , joka myös valvoo direktiiveja niin muutosta ei tapahdu ennenkuin hallitusta pakoitetaan siihen.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Asiaa Toni, vaikka kärkevää, ja silloinhan kannan otto on ehdottomasti rasismia!
Mutta blogiasi ei voi ottaa todestakaan, koska olet perussuomalainen. Sitä on ehdottomasti vastustettava. Näinhän tällä palstalla aina ajatellaan. Miksi?!

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Leirien perustaminen ei ratkaise yhtään mitään. Leirien eprustaminen vain pitää tilanteen samana tai huonontaa sitä.

AINOA keino todella ratkaista Lähi-idän pakolaisongelma on aseistaa alueen naiset ja opettaa heitä käyttämään aseitaan, toimimaan sotatilanteessa sotiaana ja armeijana.

KAIKKI muu vain siirtää ongelmaa tulevaisuuteen ja siten pahentaa sitä.

Reino Jalas

Blogisti laittoi tänään 7.9.2014 uuden US-blogin otsikolla:
"Turvapaikanhakija Fahad Firas - mies joka k...tti Sipilää"

Se katsosi saitilta bittiavaruuteen sekunneissa.

Ehkä tuo 'k...tti' sana selväkielisesti kirjoitettuna oli liikaa. Tosin viime viikolla päätoimittajan saman tyylisesti p-sanalla otsikoima uutinen sai jäädä, ja sitä tuli kehujakin.

Tässä eletään nyt aika tarkkoja sanallisia ja uutisellisia aikoja kaiken kaikkiaan. Huono enne kun myös Maikkari poisti oman pari päivää vanhan normaalin uutisvideonsa.

Pikkuisen sen sananvapauden puolestakin voi alkaa olla huolissaan.

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Itse laitoin otsikon "hallitus tukee laitonta maahanmuutoa rahan takia" provosoivasti eikä sitä ole vielä toistaseksi poistettu. Tossa puhuttiin julkisuudessa yksitysihenkilöstä. Kunnianloukkauksen suoja laissa ei ole niin kattava , jos henkilö edustaa jotakin julkista tahoa, kuten valtiota esimerkiksi ministerin tapauksessa. Tässä tapauksessa lakia taidettiin rikkoa Fahad Firasin tapauksessa. En usko ett- uusisuomi seuloo itse artikkeleita, mutta todennäköisesti, joku on valittanut asiasta. Suomen rikollisten oikeusrutva on kuitenkin erittäin vahva, koska se työllistä valtavan määrän oikeuslaitoksen virkamiehiä.

Sibil
https://sibilpolitical.wordpress.com/
http://sibilyanev.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Toimituksen poiminnat

Sivut